Nieuws - pagina 2

Zaterdagschool naar 'de Ontdekhoek'

14 november 2019 - Op zaterdag 9 november hebben de kinderen van de zaterdagschool de lessen techniek afgesloten met een bezoek aan de ontdekhoek in Rotterdam. Ze hebben ontdekt hoe ze zelf chips maken, koffie kunnen branden, dijken moeten bouwen, afval moeten scheiden en nog veel en veel meer. Dat het een leuke dag was kunt u wel zien op de foto's.
Bekijk fotoalbum ›
Het goede doel

Het goede doel

28 augustus 2019 - Goede doel schooljaar 2019-2020

 

Ook dit jaar gaan we weer allemaal leuke acties doen, om geld in te zamelen voor

een goed doel. Dit jaar is dat voor stichting “Make a wish”.

 
Lees meer ›

Schoolreis

28 juni 2019 - De hele school was op pad. Iedereen had schoolreis. We hadden geweldig weer. Kijk maar naar de foto's

 

Schoolreis groep 7 en 8

 

Schoolreis groep 5 en 6

 

Schoolreis groep 1-2C

 

Schoolreis groep 3c

 

Schoolreis groep 1-2E

City of sounds muziekles

26 juni 2019 - Tijdens de muziekles hebben de kinderen van groep 3,4 en 5 meegedaan aan het project City of Sounds van slagwerk Den Haag. Samen met meester Walther zijn ze de straat op gegaan om te luisteren naar de stad en opzoek te gaan naar voorwerpen om muziek mee te maken. Hierna hebben ze een workshop van twee slagwerkers gehad en hun geluiden opgenomen. De opnames zijn in 10 verschillende kunstwerken gestopt, waar ze in de muziekles naar konden kijken en luisteren. 

foto's

 

 

Skaten ( na schoolse activiteiten )

Skaten ( na schoolse activiteiten )

07 juni 2019 - Met vallen en opstaan leer je skaten. Gelukkig had iedereen een goede bescherming tegen het vallen. Sommige kinderen gingen al heel erg hard. 
Bekijk fotoalbum ›
Zomerfeest

Zomerfeest

07 juni 2019 - Het hele sportveld stond vol kinderen. Heel veel ouders kwamen om te helpen bij alle leuke spelletjes. Er was ook een kanjer van een stormbaan luchtkussen. Vandaag was een heel speciaal zomerfeest, want gymjuf Marian gaat aan het eind van dit jaar met pensioen.

 

Foto's Zomerfeest

Crea in groep 3 - 5

Crea in groep 3 - 5

06 juni 2019 - Crea was weer geweldig. Haken, handwerken, knutselen, programmeren met robots, dansen en nog veel meer. Iedereen heeft weer genoten.

 

Foto's van crea

Cito eind toets

24 mei 2019 - 

Vorige week is de uitslag van de CITO eindtoets binnen gekomen.  Onze gemiddelde eindscore is 535,6. 

Dat is bóven de verwachte score van vergelijkbare scholen en nét onder het landelijk gemiddelde. We hebben weer reden om trots te zijn! 

Schoolplein

16 mei 2019 - 
Lees meer ›

Paasmaaltijd

18 april 2019 - De tafels waren feestelijk gedekt. Het zag er heel gezellig uit. Wat is het leuk om met elkaar samen te eten en het Paasfeest te vieren.

Paasviering groep 3 - 5

 

Paasontbijt groep 1-2

 

Paasontbijt groep 1-2 E

 

Paasontbijt groep 3a
Bekijk fotoalbum ›

Sportdag groepen 7 en 8

Sportdag groepen 7 en 8

15 april 2019 - Op vrijdag 12 april was er weer de jaarlijkse BST sportdag voor de groepen 7 en 8. Verdeeld in 13 teams gingen onze meisjes en jongens de strijd aan tegen 5 andere scholen. Het resultaat mag er zijn: de Anemaschool eindigde op de EERSTE PLAATS!!

 

Sportdag groepen 7 en 8
Bekijk fotoalbum ›

Lentewandeling (groep 1-2 )

02 april 2019 - De kinderen van groep 1-2 hebben een mooie wandeling gemaakt. Wat fijn dat er zoveel ouders mee liepen. Kijk maar naar de foto's met al die mooie bloemen.

Lentewandeling

Powerpoint

28 maart 2019 - U kunt het programma Powerpoint dat uw kind moet gebruiken bij zijn/haar spreekbeurt heel goedkoop aanschaffen via onze school. 

Powerpoint

1 2