Het goede doel

Project Schoolmaatjes

Ook dit schooljaar gaan we ons weer inzetten voor een goed doel. We hebben gekozen voor het project Schoolmaatjes van Edukans.

Voor kinderen in Ghana en Malawi is er op school vaak onvoldoende of zelfs geen lesmateriaal. Goed leren valt dan niet mee. Met jullie hulp geeft Edukans kinderen daarom een eigen schriftje dat eindeloos meegaat. Door de pen met speciale inkt is alles wat je schrijft uit te wissen. Het bijzondere schriftje zorgt dat kinderen – vaak voor het eerst – actief kunnen meedoen in de les!

Met onze school halen we geld op voor uitwisbare schriftjes: Correctbooks. Zo kunnen onze Schoolmaatjes in Ghana en Malawi nog beter leren. Wij maken de Correctbooks heel bijzonder voor de kinderen in Ghana en Malawi. Op de kaft van ieder schriftje maken jullie namelijk zelf een persoonlijke boodschap en tekening voor je Schoolmaatje!!!

We hopen dit jaar weer een mooi bedrag met elkaar te sparen voor ons goede doel!

Spaar je ook weer mee?