Groep 1/2a

Welkom bij groep 1/2a.

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 1/2a. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk foto's bij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

04 dec 2020 - Voorleeskonijn
Ineens stond er in de hal een heel groot konijn en niet zomaar maar een konijn maar een voorlees konijn.
Wij konden daar heerlijk op zitten en een boekje lezen. Onze kinderen vonden dat heel erg leuk!

15 okt 2020 - Schrijfster ( gr. 1-2 )
Vanochtend hebben alle kleuters genoten van een superleuke voorstelling. Dit omdat het nog steeds Kinderboekenweek is.
Het verhaal  ging over het boekje "Kaat Piraat" die samen met haar hondje en vriendje een zeehond willen redden. De zeehond kan niet meer zwemmen omdat hij een net om zijn staart heeft.
Vivian, de schrijfster van dit boekje, had een afwisselende voorstelling, de kinderen mochten meedoen in 't verhaal: oa met bewegingen en ook zongen we piratenliedjes.
De platen uit 't boek zagen we op een groot digibord.
Gelukkig liep 't verhaal goed af, maar het was best spannend.
Vivian vond 't heel leuk met onze kids. Toen ze klein was heeft ze ook op de Anemaschool gezeten. Dat is toch bijzonder.

Misschien kunt u in de bieb eens een boekje lenen van Vivian. Ze heeft heel veel leuke kinderboeken geschreven.