Groep 1/2c

Welkom bij groep 1/2c.

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 1/2c. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk foto's bij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

13 nov 2020 - Kabouterfeest ( groep 1-2c )
Deze 3 weken hebben we over de herfst gewerkt, wat weten we nu veel over egels, paddestoelen, eekhoorns, blaadjes en bomen en nog veel meer!
Donderdag 12 november hebben we er nog een klein kabouterfeestje van gemaakt!
We hebben gezongen, appelmoes gegeten en het egelspel gedaan. Helaas regende het heel hard en konden we de spelletjes buiten niet doen.
Maar binnen was het ook heel gezellig!

16 okt 2020 - Voorlezen ( gr. 1-2c )
Donderdag 15 oktober hebben.we de kinderboekenweek heel leuk afgesloten!
Wat een.verrassing groep 7 kwam bij ons voorlezen!
Het was heel gezellig!

15 okt 2020 - Schrijfster ( gr. 1-2 )
Vanochtend hebben alle kleuters genoten van een superleuke voorstelling. Dit omdat het nog steeds Kinderboekenweek is.
Het verhaal  ging over het boekje "Kaat Piraat" die samen met haar hondje en vriendje een zeehond willen redden. De zeehond kan niet meer zwemmen omdat hij een net om zijn staart heeft.
Vivian, de schrijfster van dit boekje, had een afwisselende voorstelling, de kinderen mochten meedoen in 't verhaal: oa met bewegingen en ook zongen we piratenliedjes.
De platen uit 't boek zagen we op een groot digibord.
Gelukkig liep 't verhaal goed af, maar het was best spannend.
Vivian vond 't heel leuk met onze kids. Toen ze klein was heeft ze ook op de Anemaschool gezeten. Dat is toch bijzonder.

Misschien kunt u in de bieb eens een boekje lenen van Vivian. Ze heeft heel veel leuke kinderboeken geschreven.

08 okt 2020 - Dinosaurussen
Wat hebben we een gezellige klas samen!!
We hebben al samen ontbeten, gespeeld, geleerd en we weten heel veel over dinosaurussen omdat het kinderboekenweek is!