Meester Verboom neemt afscheid van de kinderen

09 juli 2020 - Vandaag op vrijdag 9 juli ging meester Verboom alle klassen langs voor een kleine traktatie.

Maar ook de kinderen hadden nog allemaal verrassingen voor de meester.

Iedereen wenst meester Verboom een prachtige tijd toe nu hij met pensioen gaat.

Kijk maar naar de foto's.

Krijt kunstwerk

16 april 2020 - Vandaag is er weer een mooi kunstwerk op het plein gemaakt.

Elif en Meryem hebben een kleurige toren gemaakt.

We missen jullie

02 april 2020 - We missen jullie.
Opvang op school

21 maart 2020 - Vrijdag waren er 3 kinderen in de opvang. Wat een luxe en dan nog wel met 2 juffen. We hebben huiswerk gemaakt, buiten gespeeld,  schooltv gekeken, tafels geoefend en nog veel meer. Buiten hadden de kinderen een heel mooie regenboog getekend. Die wilden ze graag laten zien op de website.

Thema-afsluiting Kunst

21 februari 2020 - Woensdagavond was er weer de jaarlijkse thema-avond. Dit jaar in het teken van Kunst.

Op de foto's is te zien dat we op de Anema een hoop jonge kunstenaars hebben rondlopen.

Dode hoek vrachtwagen les

13 februari 2020 - Jaarlijks krijgen de kinderen uit de bovenbouw les van een vrachtwagenchauffeur over de gevaren van de "Dode Hoek". Want in het gebied van de dode hoek kan de chauffeur geen andere verkeersdeelnemers zien. Dit is bijvoorbeeld gevaarlijk als een vrachtwagen rechtsaf slaat en wij ernaast rijden. De chauffeur heeft dit dinsdag 11 februari goed aan de kinderen laten zien. Wij hopen natuurlijk dat de kinderen het gevaar goed beseffen, immers aangereden worden door een afslaande vrachtwagen heeft vaak ernstige gevolgen.

Wat de chauffeur allemaal vertelde was leerzaam, maar het was ook heel leuk om even in de cabine van de vrachtwagen te klimmen en achter het stuur te zitten.

Zaterdagschool: project horeca

13 februari 2020 -

Zaterdag 9 februari hebben de kinderen van de zaterdagschool het “Horeca project” afgesloten met het bakken van een appeltaart. Een aantal kinderen was heel vaardig in het appels schillen en snijden. Weer anderen vonden het heerlijk om na het wassen van de handen heerlijk het deeg te kneden. In het horeca lokaal van het Roemer Visscher college begon het ook steeds lekkerder te ruiken. Alle kinderen namen hun eigen gebakken appeltaart mee naar huis.

De volgende serie lessen op de zaterdagschool gaat over “Ondernemen”. Ook daar zal weer veel van geleerd worden.

Opening project Kunst

06 februari 2020 - Vandaag kregen we hoog bezoek. Onze eigen Maxima ( juf Alberdien) en Willem Alexander ( meester Rene) hebben de projectweek geopend. U komt toch ook op de projectavond kijken wat we allemaal gemaakt en geleerd hebben?

Kijk hier voor de foto's.

Klik hier voor de film.

Zaterdagschool naar 'de Ontdekhoek'

14 november 2019 - Op zaterdag 9 november hebben de kinderen van de zaterdagschool de lessen techniek afgesloten met een bezoek aan de ontdekhoek in Rotterdam. Ze hebben ontdekt hoe ze zelf chips maken, koffie kunnen branden, dijken moeten bouwen, afval moeten scheiden en nog veel en veel meer. Dat het een leuke dag was kunt u wel zien op de foto's.
Het goede doel

28 augustus 2019 - Goede doel schooljaar 2019-2020

Ook dit jaar gaan we weer allemaal leuke acties doen, om geld in te zamelen voor

een goed doel. Dit jaar is dat voor stichting “Make a wish”.

Lees meer ›

Schoolreis

28 juni 2019 - De hele school was op pad. Iedereen had schoolreis. We hadden geweldig weer. Kijk maar naar de foto's

Schoolreis groep 7 en 8

Schoolreis groep 5 en 6

Schoolreis groep 1-2C

Schoolreis groep 3c

Schoolreis groep 1-2E

City of sounds muziekles

26 juni 2019 - Tijdens de muziekles hebben de kinderen van groep 3,4 en 5 meegedaan aan het project City of Sounds van slagwerk Den Haag. Samen met meester Walther zijn ze de straat op gegaan om te luisteren naar de stad en opzoek te gaan naar voorwerpen om muziek mee te maken. Hierna hebben ze een workshop van twee slagwerkers gehad en hun geluiden opgenomen. De opnames zijn in 10 verschillende kunstwerken gestopt, waar ze in de muziekles naar konden kijken en luisteren.

foto's

Skaten ( na schoolse activiteiten )

07 juni 2019 - Met vallen en opstaan leer je skaten. Gelukkig had iedereen een goede bescherming tegen het vallen. Sommige kinderen gingen al heel erg hard.
Zomerfeest

07 juni 2019 - Het hele sportveld stond vol kinderen. Heel veel ouders kwamen om te helpen bij alle leuke spelletjes. Er was ook een kanjer van een stormbaan luchtkussen. Vandaag was een heel speciaal zomerfeest, want gymjuf Marian gaat aan het eind van dit jaar met pensioen.

Foto's Zomerfeest

Crea in groep 3 - 5

06 juni 2019 - Crea was weer geweldig. Haken, handwerken, knutselen, programmeren met robots, dansen en nog veel meer. Iedereen heeft weer genoten.

Foto's van crea