Nieuws

Kerstactie

13 december 2020 - Voor de actie Schoolmaatjes van Edukans, had iedereen een Kersttrui aan. Er is weer veel geld opgehaald. Ook komende week op donderdag tijdens de Kerstviering mag er geld meegenomen worden. We hopen op een mooi bedrag.


Lees meer ›

Dansen

10 december 2020 - Ook na schooltijd is er veel te doen.

In de gymzaal werd gedanst.

Het was weer een feest om mee te maken.

Klik hier om het dansen te zien

 

Sinterklaasfeest

04 december 2020 - Het was weer een groot feest. Nee, geen intocht met ouders en liedjes zingen op het plein. Wel kreeg elke klas visite van Sinterklaas en zijn Pieten. Alle kinderen hebben weer een leuk presentje gekregen.
Ook de kinderen van groep 6, 7 en 8 hebben een geweldige dag gehad met het uitpakken van surprises. Wat zijn er weer geweldige dingen gemaakt. Super!

Klik hier voor meer foto's.


Bekijk fotoalbum ›

EHBO les

04 december 2020 - Verschillende kinderen hebben na schooltijd les gehad in EHBO. Hoe verbind je iemand? Wat moet je doen als . . . 

Alle kinderen hebben hun diploma gehaald. Geweldig.


Lees meer ›

Rommelpiet ( groep 3b )

26 november 2020 - 
Vannacht hebben wij bezoek gehad van de rommelpieten. U begrijpt de kinderen vonden dit fantastisch. Gelukkig was de bende snel opgeruimd en konden de kinderen het cadeautje uitpakken wat de pieten hadden achtergelaten!! 
  

Lees meer ›
Bekijk fotoalbum ›

Plusgroep

13 november 2020 - De kinderen van de plusgroep zijn aan het werk met de microbit. Een mini computer die ze zelf moeten programmeren. De eerste hartjes verschenen al snel op het scherm.

Kijk maar bij de groepen - plusgroep voor meer foto's.

   

Dansende leerkrachten

16 oktober 2020 - De leerkrachten van de Anemaschool hebben ook meegedaan met de Jerusalema Challange. Kijk maar naar de filmpjes.

 

Filmpje 1

 

Filmpje 2

 

Meester Verboom neemt afscheid van de kinderen

09 juli 2020 - Vandaag op vrijdag 9 juli ging meester Verboom alle klassen langs voor een kleine traktatie.

 

Maar ook de kinderen hadden nog allemaal verrassingen voor de meester.

Iedereen wenst meester Verboom een prachtige tijd toe nu hij met pensioen gaat.

 

Kijk maar naar de foto's.

 

 

Krijt kunstwerk

Krijt kunstwerk

16 april 2020 - Vandaag is er weer een mooi kunstwerk op het plein gemaakt.

Elif en Meryem hebben een kleurige toren gemaakt.

 

We missen jullie

We missen jullie

02 april 2020 - We missen jullie.
Opvang op school

Opvang op school

21 maart 2020 - Vrijdag waren er 3 kinderen in de opvang. Wat een luxe en dan nog wel met 2 juffen. We hebben huiswerk gemaakt, buiten gespeeld,  schooltv gekeken, tafels geoefend en nog veel meer. Buiten hadden de kinderen een heel mooie regenboog getekend. Die wilden ze graag laten zien op de website.

Thema-afsluiting Kunst

Thema-afsluiting Kunst

21 februari 2020 - Woensdagavond was er weer de jaarlijkse thema-avond. Dit jaar in het teken van Kunst.

Op de foto's is te zien dat we op de Anema een hoop jonge kunstenaars hebben rondlopen.
Bekijk fotoalbum ›

Dode hoek vrachtwagen les

Dode hoek vrachtwagen les

13 februari 2020 - Jaarlijks krijgen de kinderen uit de bovenbouw les van een vrachtwagenchauffeur over de gevaren van de "Dode Hoek". Want in het gebied van de dode hoek kan de chauffeur geen andere verkeersdeelnemers zien. Dit is bijvoorbeeld gevaarlijk als een vrachtwagen rechtsaf slaat en wij ernaast rijden. De chauffeur heeft dit dinsdag 11 februari goed aan de kinderen laten zien. Wij hopen natuurlijk dat de kinderen het gevaar goed beseffen, immers aangereden worden door een afslaande vrachtwagen heeft vaak ernstige gevolgen.

Wat de chauffeur allemaal vertelde was leerzaam, maar het was ook heel leuk om even in de cabine van de vrachtwagen te klimmen en achter het stuur te zitten.
Bekijk fotoalbum ›

Zaterdagschool: project horeca

Zaterdagschool: project horeca

13 februari 2020 - 

Zaterdag 9 februari hebben de kinderen van de zaterdagschool het “Horeca project” afgesloten met het bakken van een appeltaart. Een aantal kinderen was heel vaardig in het appels schillen en snijden. Weer anderen vonden het heerlijk om na het wassen van de handen heerlijk het deeg te kneden. In het horeca lokaal van het Roemer Visscher college begon het ook steeds lekkerder te ruiken. Alle kinderen namen hun eigen gebakken appeltaart mee naar huis. 

De volgende serie lessen op de zaterdagschool gaat over “Ondernemen”. Ook daar zal weer veel van geleerd worden.

 
Bekijk fotoalbum ›

Opening project Kunst

Opening project Kunst

06 februari 2020 - Vandaag kregen we hoog bezoek. Onze eigen Maxima ( juf Alberdien) en Willem Alexander ( meester Rene) hebben de projectweek geopend. U komt toch ook op de projectavond kijken wat we allemaal gemaakt en geleerd hebben?

 

Kijk hier voor de foto's.

 

Klik hier voor de film.

1 2