Groep 7b

Welkom bij groep 7b.

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 7b. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk foto's bij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

17 jun 2020 - Iedereen geslaagd voor het verkeersexamen!

Fotoalbum:

foto-verkeersexamen.jpg foto-verkeersexamen-3.jpg foto-verkeersexamen-2.jpg

25 mrt 2020 - Thuiswerken
Preview foto We zitten nu al een tijdje thuis. Gelukkig zijn jullie hard aan het werk!

Dat kun je wel zien! Ik hoop deze week nog meer fotootjes te krijgen van jullie:-)
Dan vergeet ik ook niet hoe jullie eruit zien:-P haha!

12 feb 2020 - Dode hoekles
Preview foto Gisteren hebben de beide groepen 7 les gehad over de dode hoek bij vrachtwagens. Waar ben je wel en niet zichtbaar voor de bestuurder.

Na de les mochten de leerlingen een kijkje nemen in een echte vrachtwagen.

07 okt 2019 - Schrijfster Vivian den Hollander op bezoek
Preview foto Vandaag was Vivian den Hollander bij ons op bezoek. Zij is kinderboekenschrijver. De  leerlingen hebben van te voren zelf een verhaal geschreven. Vivian heeft er een paar uitgekozen. Ze was onder de indruk van het schrijftalent! Er was ook een muzikant, die de verhalen op muziek heeft gezet. Dat klonk erg mooi. Als het verhaal spannend werd, was dat in de muziek te horen. Daarna vertelde ze hoe zij zelf een verhaal schrijft. "Alleen beer mocht mee'' is het waar gebeurde verhaal van een meisje in oorlogstijd.

Wist je dat Vivian zelf ook op de Anemaschool heeft gezeten?

Fotoalbum:

IMG_1627.JPG IMG_1629.JPG IMG_1628.JPG IMG_1626.JPG IMG_1625.JPG