Groep 8a

Welkom bij groep 8a.

Hieronder vindt u de activiteiten van groep 8a. Naast een kleine toelichting van de activiteit zijn er natuurlijk foto's bij geplaatst om meteen een leuke indruk te krijgen.

06 apr 2020 - Weekplanning 6 april t/m 10 april

Blok 6 les 10

Blok 5 les 16

Presentatie

Extra taken (niet verplicht)

Muiswerk

Squla

Lezen

Taal -  blokboek ontleden

Reken zeker naar de eindtoets

Spelling - Kopieerbladen 8

06 apr 2020 - Thuiswerk Engels week 3
Lesson 3 – Directions De weg wijzen

Step 1: Vocabulary Woordenschat

Play this game: Doe dit spel:

Instructions Uitleg

• Press on the speaker symbol to listen to the word. Druk op het luidspreker symbool om naar het woord te luisteren.

1. Choose the correct word for each picture. Kies het juiste woord bij elk plaatje.
  • When you have finished, click on the button ‘Finish’ to check your answers. Als je klaar bent, klik op het knopje ‘Finish’ om de antwoorden te controleren.
  • If you have any mistakes, click on ‘Try again’ to repeat it. Als je fouten hebt gemaakt, klik op ‘Try again’ om het opnieuw te doen.

Step 2: Listening and Watching Luisteren en kijken

Instructions Uitleg

• Do the ‘Preparation’ exercise first. Match the words to the pictures. Doe eerst de ‘Preparation’ (voorbereidingsopdracht). Kies het juiste woord bij elk plaatje.

1. Watch and listen to the story. Kijk en luister naar het verhaal.
    2. Play the game. Choose the correct answer each time. There are seven questions. Doe het spel. Kies steeds het juiste antwoord. Er zijn zeven vragen.
  • You can watch the film as many times as you need to. Je kunt het filmpje afspelen zo vaak als het nodig is.

Step 3: Listening Luisteren

Instructions Uitleg

1. Play the audio file. Listen to the poem. Don’t read the transcript! Speel het audio af. Luister naar het gedicht. Niet de tekst lezen!
    2. Play the first game. Put the sentences in the correct order. Doe het spel. Zet de zinnen in de juiste volgorde.
  • You can listen to the poem as many times as you need to. Je kunt luisteren zo vaak als het nodig is.

Step 4: Fun time! Tijd om plezier te maken!

Do the hokey cokey in English. Go on… just try it! Doe de ‘hokey cokey’ in het Engels. Vooruit … probeer het maar!

Instructions Uitleg

1. Sing and dance with the film. Zing en dans mee met het filmpje.
    2. Play the game. Put the sentences in the right order. Doe het spel. Zet de zinnen in de goede volgorde.

1. If you have any mistakes, click on ‘Try again’ to repeat it. Als je fouten hebt gemaakt, klik op ‘Try again’ om het opnieuw te doen.

04 okt 2019 - Voorlezen bij de kleuters
Preview foto Gisteren hebben de leerlingen uit groep 8 voorgelezen bij de kleuters.

De kleuters en de leerlingen uit groep 8 vonden het heel gezellig.